Reparaad

Allround servicemonteur – Haarlem

Introductie

Werken in de techniek? En op zoek naar een afwisselende functie in een service verlenend technisch vastgoed onderhoudsbedrijf op locatie bij een grote retail organisatie in Nederland? Dan is deze vacature van allround service monteur iets voor jou! 

Organisatie

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van handymandiensten, huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. Wij handelen altijd vanuit de kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.

Functie

Als onderdeel van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het proactief controleren, inspecteren, signaleren en onderhouden van diverse technische installaties en het oplossen van storingen aan deze installaties met als doel om de bedrijfsonderbreking tot een minimum te beperken. Je werkt op een vaste locatie in Haarlem van een grote retailer in de sector voor de thuisinrichting met 14 locaties in Nederland. In deze functie ben je meteen ter plekke en daardoor zijn je werkzaamheden erg divers. Dat is dan ook precies waar deze functie over gaat! 

Functie-eisen

  • een afgeronde mbo niveau 3 opleiding hebt in technische richting of door ervaring vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • beschikt over technisch inzicht in de meeste aspecten van een winkelgebouw en de aangesloten apparatuur, zoals: HVAC, elektriciteit, loodgieterswerk, gebouwautomatisering, gebouwstructuur, veiligheid & beveiliging, voedingsapparatuur;
  • beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • denkt in oplossingen, praktisch en communicatief bent ingesteld, een flexibele werkhouding hebt en klantgericht bent.

Aanbod

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden?

Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden wij van! Samen til je de teamspirit én resultaten naar een hoger niveau.

Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner. Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je o.a. aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

petra.kok@reparaad.nl

Petra Kok (06) 57 96 75 21

Sollicitatie

petra.kok@reparaad.nl