Reparaad

Allround servicemonteur (loodgieter) – Schiphol – Amsterdam

Introductie

Wil jij de dynamiek van Schiphol ervaren terwijl je jouw vakmanschap inzet om sanitaire ruimtes tip-top in orde te houden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Organisatie

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van handymandiensten, huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. Wij handelen altijd vanuit de kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.

Functie

Als Allround Servicemonteur (Loodgieter) ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en het oplossen van storingen in de sanitaire voorzieningen op Schiphol. Je voert inspecties uit, identificeert problemen en implementeert effectieve oplossingen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer of een lekkende kraan, jij staat paraat om het snel en deskundig op te lossen.

Bij Schiphol staat kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel, en jij als Allround Servicemonteur (Loodgieter) speelt hierin een cruciale rol. Je maakt deel uit van een team dat zich toelegt op het onderhouden en repareren van de sanitaire ruimtes op de luchthaven. Met jouw expertise draag je bij aan de soepele werking van een van de drukste luchthavens ter wereld.

Functie-eisen

  • beschikt over een een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van Installatietechniek of vergelijkbaar;
  • beschikt over aantoonbare ervaring als loodgieter of servicemonteur, bij voorkeur in een omgeving met vergelijkbare complexiteit;
  • beschikt over kennis van sanitaire installaties en systemen;
  • in het bezit bent van een rijbewijs B;
  • de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, goed beheerst;
  • in staat bent om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen;
  • communicatief vaardig en zelfstandig bent en over probleemoplossend vermogen beschikt.

Aanbod

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden?

Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden wij van! Samen til je de teamspirit én resultaten naar een hoger niveau.

Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner. Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je onder andere aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

petra.kok@reparaad.nl

Petra Kok (06) 57 96 75 21

Sollicitatie

petra.kok@reparaad.nl