Reparaad

Allround servicemonteur – Regio Rotterdam

Introductie

Met je eigen service bus op pad naar klanten om onderhoudswerkzaamheden te verrichten aan gebouwen en woningen in de regio Amsterdam dat is werken als allround servicemonteur bij Reparaad. Jij beschikt over twee rechterhanden en bent diegene die in je vrije tijd graag klust bij vrienden of familie. Beschik je daarnaast ook nog eens over installatietechnische kennis?

Organisatie

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van technische huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. Wij handelen altijd vanuit de kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.

Functie

Als service monteur ben je inzetbaar voor het repareren van diverse zaken aan gebouwen en woningen. Dagelijks krijg jij via tablet of telefoon allerlei opdrachten binnen, zoals: het verhelpen van een lekkage, timmeren bij een kleine verbouwing of het vervangen van hang- en sluitwerk. Je bezoekt meerdere klanten per dag om servicemeldingen op te lossen en komt bij allerlei klanten over de vloer. Jij bent het visitekaartje van Reparaad: een service- en klantgerichte instelling is dus van groot belang! 

Functie-eisen

  • een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding hebt in installatie technische of bouw gerelateerde richting of door ervaring vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • in het bezit bent van een rijbewijs B;
  • een flexibele werkinstelling hebt met een zelfstandige en proactieve houding;
  • klantvriendelijkheid hoog bij je in het vaandel staat;
  • bij voorkeur over ervaring in een soortgelijke functie beschikt. 

Aanbod

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus. 

Wat we ook belangrijk vinden? Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden wij van! Samen til je de teamspirit én resultaten naar een hoger niveau. 

Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner. 

Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je o.a. aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Inlichtingen

petra.kok@reparaad.nl

Petra Kok (06) 57 96 75 21

Sollicitatie

petra.kok@reparaad.nl