Reparaad

Business Controller – Enschede

Introductie

Ben jij klaar voor een dynamische uitdaging bij een ondernemend bedrijf? Bij Reparaad zijn we op zoek naar een gedreven Business Controller die een sleutelrol wil spelen in onze financiële performance. In deze cruciale positie ben jij de architect van ons budget en de bewaker van onze forecast en KPI’s. Je monitort niet alleen de cijfers, maar biedt ook waardevol advies en stelt kritische vragen die onze business naar een hoger niveau tillen. Wil jij met jouw financiële expertise en scherpe inzichten impact maken? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Organisatie

Welkom bij Reparaad, dé toonaangevende landelijke organisatie in dagelijks onderhoud, handyman services en project werken. Vanuit ons hoofdkantoor in Enschede, Den Bosch en Amsterdam sturen we een team van toegewijde monteurs aan, die elke dag weer het verschil maken voor onze klanten. Onze kracht ligt in onze mensen – zij zijn ons beste gereedschap. Bij Reparaad werken we vanuit onze kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen. Deze waarden vormen de basis van alles wat we doen en zijn de sleutel tot ons succes. Sluit je aan bij ons team en help ons de toekomst van technische service en onderhoud vorm te geven!

Functie

Als Business Controller bij Reparaad speel je een cruciale rol in het sturen en optimaliseren van onze financiële processen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

· Opstellen en monitoren van prognoses, budgetten en forecasts: Zorg dat onze financiële doelstellingen helder en haalbaar zijn.

· Adviseren van de business en operationele processen: Breng waardevolle inzichten en adviezen om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen.

· Uitleg en uitwerken van businesscases en scenario’s: Vertaal complexe financiële gegevens naar begrijpelijke en overtuigende businesscases en scenario’s.

· Business Intelligence (BI): Maak gebruik van data-analyse om trends te identificeren en daarmee beslissingen te ondersteunen.

· Opstellen van financiële rapportages gestuurd op KPI’s: Bied diepgaande analyses en rapporten die onze prestaties inzichtelijk maken.

· Ondersteunen van de organisatie in financiële besluitvorming: Help bij het nemen van goed onderbouwde financiële beslissingen.

· Bijdragen aan de financiële integratie bij acquisities en overnames: Zorg voor een soepele en efficiënte financiële integratie.

· Adviseren en ondersteunen van de Financial Manager: Bied tactische en operationele ondersteuning aan de Financial Manager.

· Uitdragen van de kernwaarden van de organisatie: Toon in al je handelingen aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.

Functie-eisen

· Minimaal afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie of accountancy;

· Bij voorkeur 5-7 jaar werkervaring in vergelijkbare functie;

· Bij voorkeur ervaring met Afas, Power BI en Excel;

· Nauwkeurig, accuraat, proactief en innovatief;

· Sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Aanbod

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden?

Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden wij van! Samen til je de teamspirit én resultaten naar een hoger niveau.

Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een feestavond en een sinterklaarbijeenkomst. Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je o.a. aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Petra Kok
(06) 57 96 75 21

Petra.kok@reparaad.nl

Sollicitatie

Petra Kok
Petra.kok@reparaad.nl