Vacature: Business Controller

Ben jij klaar voor een dynamische uitdaging bij een ondernemend bedrijf? En wil jij een sleutelrol spelen in onze financiële performance?
Word dan Business Controller bij Reparaad!

89% Bekijkt de voordelen

11% Checkt of ze matchen

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
Onze partners
Samengevat

In deze cruciale positie ben jij de architect van ons budget en de bewaker van onze forecast en KPI’s. Je monitort niet alleen de cijfers, maar biedt ook waardevol advies en stelt kritische vragen die onze business naar een hoger niveau tillen. Wil jij met jouw financiële expertise en scherpe inzichten impact maken? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven!

Jouw werkgeluk, onze missie
Dit wordt jouw functie

Als Business Controller bij Reparaad speel je een cruciale rol in het sturen en optimaliseren van onze financiële processen.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

  • Opstellen en monitoren van prognoses, budgetten en forecasts: Zorg dat onze financiële doelstellingen helder en haalbaar zijn.
  • Adviseren van de business en operationele processen: Breng waardevolle inzichten en adviezen om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen.
  • Uitleg en uitwerken van businesscases en scenario’s: Vertaal complexe financiële gegevens naar begrijpelijke en overtuigende businesscases en scenario’s.
  • Business Intelligence (BI): Maak gebruik van data-analyse om trends te identificeren en daarmee beslissingen te ondersteunen.
  • Opstellen van financiële rapportages gestuurd op KPI’s: Bied diepgaande analyses en rapporten die onze prestaties inzichtelijk maken.
  • Ondersteunen van de organisatie in financiële besluitvorming: Help bij het nemen van goed onderbouwde financiële beslissingen.
  • Bijdragen aan de financiële integratie bij acquisities en overnames: Zorg voor een soepele en efficiënte financiële integratie.
  • Adviseren en ondersteunen van de Financial Manager: Bied tactische en operationele ondersteuning aan de Financial Manager.
  • Uitdragen van de kernwaarden van de organisatie: Toon in al je handelingen aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.

89% Bekijkt de voordelen

Nu wordt het echt leuk

Fijne informele sfeer

Gezelligste collega’s van het land

 De schakel tussen Reparaad en haar partners 

Al 5 leuke collega's gingen je voor
Wij zijn Reparaad

Welkom bij Reparaad, dé toonaangevende landelijke organisatie in dagelijks onderhoud, handyman services en project werken. Vanuit ons hoofdkantoor in Enschede, Den Bosch en Amsterdam sturen we een team van toegewijde monteurs aan, die elke dag weer het verschil maken voor onze klanten.

Onze kracht ligt in onze mensen – zij zijn ons beste gereedschap. Bij Reparaad werken we vanuit onze kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen. Deze waarden vormen de basis van alles wat we doen en zijn de sleutel tot ons succes. Sluit je aan bij ons team en help ons de toekomst van technische service en onderhoud vorm te geven!

89% Bekijkt de voordelen

Onze prachtige klanten
Dit zeggen onze collega's
Zijn wij de perfecte match?

Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie of accountancy.

Je hebt minimaal 5-7 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Jij hebt bij voorkeur ervaring met AFAS, Power BI en Excel. 

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. 

Je bent nauwkeurig, accuraat en proactief.

Bekijk wat jij krijgt bij deze leuke functie

89% Bekijkt de voordelen

© Copyright 2024. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions