Vacature: Allround servicemonteur Amsterdam
Ontdek in een paar seconden of dit de juiste baan voor jou is!

Wil jij onderdeel uitmaken van het leuke onderhoudsteam van Amsterdam?
Word dan huismeester bij Reparaad

89% Bekijkt de voordelen

11% Checkt of ze matchen

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
Herken jij jezelf hierin?

89% Bekijkt de voordelen

Samengevat

Als allround servicemonteur werk je op één vaste locatie bij een grote Zweedse retail organisatie in Amsterdam. Hier werk je samen met de gezelligste collega’s van het land, die net als jij gedreven zijn om de beste service te bieden aan de klanten.

Je werkzaamheden als servicemonteur zijn erg afwisselend en bestaan uit preventief en correctief onderhoud. Je zorgt ervoor dat alle technische installaties in de winkel altijd in topconditie zijn, zodat de klanten altijd een prettige winkelervaring hebben. Dit kan variëren van het vervangen van lampen tot het oplossen van complexe technische storingen.

Samen met je team van collega’s vorm je een hecht en professioneel team dat altijd klaarstaat om problemen op te lossen. Dit maakt het werken als allround servicemonteur bij deze Zweedse retail organisatie niet alleen uitdagend, maar ook erg leuk!

Zo ziet je dag eruit

Je komt aan op je werk, pakt eerst een lekker bakje koffie met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het proactief controleren, inspecteren, signaleren en onderhouden van technische installaties en het oplossen van storingen. 

Deze functie is heel gevarieerd met het doel om de bedrijfsonderbrekingen tot een minimum te beperken.

 

Wij zijn Reparaad

Welkom bij de landelijke organisatie die de expert is in efficiënte technische service en onderhoud aan vastgoed! Ons hoofdkwartier is gevestigd in de bruisende stad Enschede, waar onze toegewijde en gepassioneerde teamleden werken als één hecht team. 

Of je nu onze slimme servicemonteur, onze scherpe accountmanager of onze tevreden klant bent, onze kernwaarden van aandacht, vakkundigheid en vertrouwen staan altijd voorop. Bij ons zijn onze mensen ons beste gereedschap en maken ze echt het verschil! Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons team en ervaar het zelf!

89% Bekijkt de voordelen

Onze prachtige klanten
Dit zeggen onze collega's
Jouw werkgeluk, onze missie
Bekijk wat jij krijgt bij deze leuke functie

89% Bekijkt de voordelen

© Copyright 2021. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions