Vacature: Processpecialist

Wil jij impact maken en de processen en prestaties van een groeiend bedrijf naar een hoger niveau tillen?
Word dan processpecialist bij Reparaad

89% Bekijkt de voordelen

11% Checkt of ze matchen

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
Herken jij jezelf hierin?

89% Bekijkt de voordelen

Samengevat

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten om processen te optimaliseren en de prestaties van Reparaad naar een hoger niveau te tillen? Als Processpecialist krijg je bij Reparaad de mogelijkheid om daadwerkelijk impact te maken.

Bij Reparaad geloven we in jouw potentieel en bieden we een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en excelleren. Met jouw HBO- of WO-diploma in een relevante richting en bij voorkeur ben jij de perfecte kandidaat om onze operationele processen te analyseren en te verbeteren.

Je krijgt de kans om samen te werken met verschillende teams binnen Reparaad en een sleutelrol te spelen in het identificeren en aanpakken van knelpunten. Jouw accuraatheid, gestructureerde aanpak en proactieve houding zullen een essentiële bijdrage leveren aan het succes van onze organisatie.

Als bij Reparaad maak je deel uit van een groeiend bedrijf waar we gebruikmaken van customer service/service desk software, KPI’s en strakke deadlines. Ervaring met AFAS en het werken met koppelingen naar andere applicaties is een pluspunt dat jouw potentieel nog verder vergroot.

Binnen Reparaad krijg je de kans om jouw analytische vaardigheden te benutten en complexe vraagstukken te ontleden tot de kern van het probleem. Jouw communicatieve kracht stelt je in staat om complexe zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen aan verschillende stakeholders. Bovendien beschik je over coachende vaardigheden en sociale intelligentie, waardoor je in staat bent anderen te motiveren en betrokken te houden.

Bij Reparaad is jouw groei en ontwikkeling belangrijk voor ons. Je zult nauw samenwerken met ons partnerbedrijf Ziezodan, waar je voortdurend contact onderhoudt over de ontwikkelagenda en de voortgang van bugfixes en verbeteringen. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid om dagelijkse en wekelijkse taken uit te voeren, zoals het controleren van API’s.

Als Processpecialist bij Reparaad kun je ook een significante impact hebben op het optimaliseren van ons KCC-proces. Je krijgt de mogelijkheid om werkinstructies te ontwikkelen voor specifieke klantportalen en -afsprakendoen en het proces te toetsen op effectiviteit.

Bij Reparaad hechten we waarde aan jouw groei en bieden we diverse mogelijkheden. Bovendien zul je een belangrijke rol spelen bij het behouden van certificeringen, zoals het leiden van de IWAY-certificering en het ISO 9001-proces.

Solliciteer nu en ontdek de kansen die op jou wachten als Processpecialist bij Reparaad. Samen zullen we streven naar het optimaliseren van processen en het bereiken van top prestaties!

Jouw werkgeluk, onze missie
Wij zijn Reparaad

Welkom bij de landelijke organisatie die de expert is in efficiënte technische service en onderhoud aan vastgoed! Ons hoofdkwartier is gevestigd in de bruisende stad Enschede, waar onze toegewijde en gepassioneerde teamleden werken als één hecht team. 

Of je nu onze slimme servicemonteur, onze processpecialist of onze tevreden klant bent, onze kernwaarden van aandacht, vakkundigheid en vertrouwen staan altijd voorop. Bij ons zijn onze mensen ons beste gereedschap en maken ze echt het verschil! Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons team en ervaar het zelf!

89% Bekijkt de voordelen

Onze prachtige klanten
Dit zeggen onze collega's
Bekijk wat jij krijgt bij deze leuke functie

89% Bekijkt de voordelen

© Copyright 2021. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions