Vacature: Accountmanager.
Ontdek in een paar seconden of dit de juiste baan voor jou is!

Wil jij onderdeel uitmaken van een ambitieus team dat aan tafel zit met de tofste klanten in Nederland?
Word dan accountmanager bij Reparaad

89% Bekijkt de voordelen

11% Checkt of ze matchen

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
Herken jij jezelf hierin?

89% Bekijkt de voordelen

Samengevat

Jij bent de kapitein van je eigen targets en commerciële doelen – en als jij ze bereikt, dan krijg je alle eer en glorie! Natuurlijk kan je niet alles alleen doen, dus samen met je team zorg je ervoor dat jullie deze doelen behalen. Oh, en sales is natuurlijk met ups en downs, dus we zorgen ook voor een flinke dosis gezelligheid en humor op de werkvloer. Work hard, play hard is ons motto! 

Het salesteam is vol ambitie bestaande uit twee accountmanagers en een commercieel manager. Hun taak? Nieuwe omzet genereren en bestaande klanten blij maken. Successen worden groots gevierd. Want zeg nu zelf: wat is een beetje plezier op het werk nou in vergelijking met het behalen van epische verkoopresultaten?

Jouw werkgeluk, onze missie
Wij zijn Reparaad

Welkom bij de landelijke organisatie die de expert is in efficiënte technische service en onderhoud aan vastgoed! Ons hoofdkwartier is gevestigd in de bruisende stad Enschede, waar onze toegewijde en gepassioneerde teamleden werken als één hecht team. 

Of je nu onze slimme servicemonteur, onze scherpe accountmanager of onze tevreden klant bent, onze kernwaarden van aandacht, vakkundigheid en vertrouwen staan altijd voorop. Bij ons zijn onze mensen ons beste gereedschap en maken ze echt het verschil! Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons team en ervaar het zelf!

89% Bekijkt de voordelen

Onze prachtige klanten
Dit zeggen onze collega's
Bekijk wat jij krijgt bij deze leuke functie

89% Bekijkt de voordelen

© Copyright 2021. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions