Vacature: HR-adviseur
Ontdek in een paar seconden of dit de juiste baan voor jou is!

Wil jij onderdeel uitmaken van een ambitieus team bij een toonaangevende organisatie?
Word dan HR-adviseur bij Reparaad!

89% bekijkt de voordelen

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
Samengevat

Zoek jij een veelzijdige HR functie waarin jij zowel operationele als tactische HR taken en projecten op kunt pakken? Wil jij met mij, Christien (HR Manager), samen werken aan een toekomstbestendige HR afdeling binnen het ambitieuze Reparaad? Wellicht is deze vacature voor HR Adviseur dan iets voor jou!

In deze functie hou jij je met alle facetten van HR bezig. Je bent verantwoordelijk voor alle operationele HR taken en vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast richt je je op tactische vraagstukken en projecten in het kader van medewerkerstevredenheid, ontwikkeling, verzuim etc. 

Wij zoeken iemand die proactief is, zich binnen HR graag verder wil ontwikkelen en het leuk vindt om onderdeel uit te maken van een HR afdeling die de organisatie actief ondersteund om haar ambitieuze plannen waar te maken. Wanneer we jou om iets vragen, kunnen we erop vertrouwen dat het correct, tijdig en nauwkeurig wordt afgehandeld. Bovendien ben je in staat om snel de juiste mensen en collega’s om je heen te verzamelen om HR-projecten op te pakken en succesvol in de organisatie te implementeren.

Jouw werkgeluk, onze missie
Wij zijn Reparaad

Welkom bij de landelijke organisatie die de expert is in efficiënte technische service en onderhoud aan vastgoed! Ons hoofdkwartier is gevestigd in de bruisende stad Enschede, waar onze toegewijde en gepassioneerde teamleden werken als één hecht team. 

Of je nu onze slimme servicemonteur, onze scherpe accountmanager of onze tevreden klant bent, onze kernwaarden van aandacht, vakkundigheid en vertrouwen staan altijd voorop. Bij ons zijn onze mensen ons beste gereedschap en maken ze echt het verschil! Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons team en ervaar het zelf!

Onze prachtige klanten
Dit zeggen onze collega's
Zijn wij de perfecte match?

 Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting HR.

 Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (mag ook als HR-medewerker zijn).

Jij hebt kennis van AFAS (pré).

Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg!

Klaar om bij ons aan de slag te gaan?

65% klikt verder

11% wil meer informatie

Ik heb gesolliciteerd, wat kan ik verwachten?
Jouw werkgeluk, onze missie
© Copyright 2023. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions