Vacature: HR Manager
Ontdek in een paar seconden of dit de juiste baan voor jou is!

Wil jij samen met het MT werken aan het beste vastgoedonderhoudsbedrijf van Nederland?
Dan is de vacature voor HR Manager echt iets voor jou!

89% bekijkt de voordelen

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
De functie

Reparaad bevindt zich in een overgangsfase van een regionaal naar een landelijk bedrijf. Binnen Reparaad beschouwen we onze medewerkers als ons meest waardevolle kapitaal. Daarom hechten we veel belang aan een goed HR-beleid. We zijn op zoek naar een HR-manager die zowel operationele kennis heeft van HR-aspecten, verworven door enkele jaren werkervaring als HR-adviseur, als strategisch kan meedenken als onderdeel van het MT over de koers van het bedrijf.

Als HR Manager bij Reparaad ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van strategisch HR-beleid. Je leidt de HR-afdeling en draagt bij aan de groei en tevredenheid van onze medewerkers. 

Je hebt een veelzijdige rol. Je geeft leiding aan de HR-afdeling, ontwikkelt strategisch HR-beleid, optimaliseert recruitmentprocessen en draagt bij aan een optimale employee journey. Bovendien adviseer je het management en ben je betrokken bij diverse ontwikkelings- en verandertrajecten. Je opereert op zowel strategisch als tactisch gebied.

Op strategisch niveau houd je je bezig met drie thema’s: 

  • Reparaad heeft een groeiambitie binnen het vastgoedonderhoud. Dit betekent dat we proactief op zoek zijn naar groei door middel van overnames. Tijdens fusies en overnames is de rol van de HR-manager belangrijk, maar nog belangrijker is het onboarden van het bedrijf binnen Reparaad. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de culturen goed samenvloeien en dat de medewerkers aan boord blijven.
  • Reparaad streeft naar vooruitstrevend HR-beleid. Onze monteurs vormen ons kapitaal. We willen graag werken aan een programma waarin we deze waarden verder uitdiepen en versterken.
  • Het ontwikkelen van een opleidingsplan voor zijinstromers of het opzetten van samenwerkingsverbanden met MBO-scholen zijn ook belangrijke aspecten waar de HR-manager zich op moet richten.

Op tactisch niveau houd je je bezig met de volgende taken:

  • Evaluatie- en exitgesprekken;
  • Maand overleggen met leidinggevenden;
  • Verzuimbegeleiding;
  • Ontwikkelen HR-instrumenten;
  • Ontwikkelen diverse bedrijfseigen regelingen (lease, werktijden, onkosten, verzuim);
  • Advies en begeleiding functionerings- en ontslagtrajecten;
  • Diverse HR-projecten (voorbeeld “buddy”).
Jouw werkgeluk, onze missie
Wij zijn Reparaad

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van handymandiensten, huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. Wij handelen altijd vanuit de kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen. 

Onze prachtige klanten
Dit zeggen onze collega's
Zijn wij de perfecte match?

 Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting HR.

Je hebt ervaring met leidinggeven in een groeiende profit organisatie.

Je hebt up-to-date kennis van de arbeidswetgeving en CAO. 

Jij hebt een hands-on mentaliteit!

Ons aanbod

Bij Reparaad geloven we dat het nastreven van waar je goed in bent en het voortdurend ontwikkelen van jezelf voor werkplezier zorgt. Als HR Manager bij Reparaad draag je bij aan het ontwikkelen van medewerkers, het stroomlijnen van communicatievraagstukken, en het bevorderen van een open cultuur en veilige manier van werken. Bovendien werk je samen met een team dat de kernwaarden van de organisatie hoog in het vaandel draagt. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerking. We houden de communicatielijnen kort en werken op een prettige, informele wijze samen. Iedereen draagt hieraan bij.

Uiteraard bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket maar vergeet niet de verschillende activiteiten die zowel vanuit Reparaad als ook vanuit onze personeelsvereniging worden georganiseerd.

Onze organisatie valt onder de CAO Technisch Installatiebedrijf. Zo wordt je onder andere aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek, wat betekent dat je kunt rekenen op een solide pensioenvoorziening. Daarnaast bouw je recht op van 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, wat zorgt voor voldoende vrije tijd en flexibiliteit. We bieden ook verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Bovendien ontvang je van ons een laptop en een mobiele telefoon om je werk goed uit te voeren. 

Klaar om bij ons aan de slag te gaan?

65% klikt verder

11% wil meer informatie

Ik heb gesolliciteerd, wat kan ik verwachten?
Jouw werkgeluk, onze missie
© Copyright 2024. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions