Vacature: HR Stage

Wil jij onderdeel uitmaken van een ambitieus team dat het verschil maakt voor haar werknemers?
Word dan HR stagiair bij Reparaad

Leukste stage in Enschede

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
Samengevat

Zoek jij een veelzijdige en uitdagende leeromgeving, waarin je ontzettend veel kan en mag leren en de ruimte krijgt om jouw eigen HR stage vorm te geven? Wil jij bijdragen aan zowel operationele HR taken als ook aan grotere HR projecten? Dan hebben wij een hele leuke stageplek voor jou!

Dit ga jij doen

Als HR stagiair(e) hou jij je met alle facetten van HR bezig. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij de mogelijkheid krijgt ervaring op te doen in de praktijk, maar dat jij jezelf ook uitdaagt met interessante HR projecten. Je gaat dagelijks bijdragen aan de operationele HR taken en wordt aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden. Er staan een aantal projecten op onze agenda met als thema:

  • Opleiding en ontwikkeling;
  • Medewerkerstevredenheid;
  • Preventief verzuimbeleid;
  • Onboarding;
  • AFAS optimalisatie.

Genoeg om uit te kiezen dus!

Jouw werkgeluk, onze missie
Wij zijn Reparaad

Reparaad staat voor het efficiënt verlenen van technische service en onderhoud aan vastgoed. Het is onze missie om hier toonaangevend, datagedreven en een voorbeeld in Nederland in te zijn. Technisch huismeesterschap en onderhoud en reparaties zijn onze kracht. Onze kernwaarden zijn aandacht, vertrouwen en vakkundig. Ons kantoor is gevestigd in Enschede maar onze monteurs zitten door het hele land.

Leukste stage in Enschede

‘’Mijn stage bij Reparaad is ontzettend uitdagend en veelzijdig. Mijn stage voelt als een achtbaanrit in de wereld van HR, waarbij ik mij vast kan houden aan het team. Ik krijg de kans om in de schoenen te staan van een HR-generalist, mee te werken aan HR-projecten en zelfstandig taken uit te voeren. Het vertrouwen dat ik krijg om zelfstandig te werken draagt aanzienlijk bij aan mijn voortdurende groei en ontwikkeling. Er worden talloze mogelijkheden geboden om alle facetten van het HR-vak te verkennen binnen een dynamische organisatie, met collega’s die altijd bereid zijn om jouw ideeën en inbreng te waarderen en omarmen.” Merel stagiair september 2023 - januari 2024
Afdeling HR

Christien (HR Manager) en de HR adviseur (op dit moment een vacature) zijn eind 2022 met veel enthousiasme gestart om de HR afdeling verder te professionaliseren. Op het gebied van recruitment worden zijn ondersteunt door Petra (Recruiter). Samen supporten wij de organisatie om haar ambitieuze plannen waar te maken.

“Mijn stage bij Reparaad was erg veelzijdig en ik heb alle onderdelen van het HR-vak mogen ervaren in een superleuk HR-team. Door alle mogelijkheden die ik heb gekregen (denk aan vele HR-projecten) heb ik Reparaad leren kennen als een open organisatie met hele leuke collega's die openstaan voor jouw eigen inbreng” Ilse stagiair september 2022 - januari 2023
Jij...
  • bent een 3e- of 4e-jaars hbo-student human resource management;
  • zoekt vanaf februari 2024 een stage voor 5 maanden;
  • bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • bent betrouwbaar, nauwkeurig, zelfstandig, enthousiast en leergierig;
  • wil graag leren van twee hele leuke HR-collega’s (en uiteraard van de rest van de organisatie). 

Leukste stage in Enschede

Onze prachtige klanten
Dit is waarom je bij ons stage wilt lopen

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Je krijgt bij ons alle vrijheid om zaken op te pakken en je in het HR vak verder te ontwikkelen. Voldoende uitdaging dus. Daarbij vinden we samenwerking erg belangrijk. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar. Hier draagt iedereen aan bij.


Ja, ik wil!
Klaar voor deze ontzettend leuke HR stage? We maken graag kennis met je. Stuur je CV + motivatie naar hr@reparaad.nl.

Leukste stage in Enschede

© Copyright 2023. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions