Vacature: Huismeester Delft
Ontdek in een paar seconden of dit de juiste baan voor jou is!

Wil jij onderdeel uitmaken van het leuke onderhoudsteam van gemeente Delft?
Word dan huismeester bij Reparaad

89% Bekijkt de voordelen

11% Checkt of ze matchen

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
Herken jij jezelf hierin?

89% Bekijkt de voordelen

Samengevat

Stel je voor: je staat midden in het bruisende centrum van Delft, op steenworp afstand van het station en omringd door historische gebouwen. En dan besef je dat je een belangrijke functie hebt in één van de meest iconische gebouwen van de stad – het gemeentehuis!

Als medebeheerder van het pand, heb jij de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat het gemeentehuis in topconditie blijft. Je kent het gebouw op je duimpje en hebt altijd een oplossing voor elk probleem. Of het nu gaat om een storing in de verlichting of een lekkage in het dak, jij draait je hand er niet voor om.

Als kers op de taart werk je samen met een fantastisch team van collega’s. Samen vormen jullie een onverslaanbaar team dat elk probleem aankan. En als beloning voor je harde werk ben je omringd door de rijke historie en cultuur van Delft, met talloze cafés, restaurants en winkels om in je vrije tijd te ontdekken.

Jouw werkgeluk, onze missie
Wij zijn Reparaad

Welkom bij de landelijke organisatie die de expert is in efficiënte technische service en onderhoud aan vastgoed! Ons hoofdkwartier is gevestigd in de bruisende stad Enschede, waar onze toegewijde en gepassioneerde teamleden werken als één hecht team. 

Of je nu onze slimme servicemonteur, onze scherpe accountmanager of onze tevreden klant bent, onze kernwaarden van aandacht, vakkundigheid en vertrouwen staan altijd voorop. Bij ons zijn onze mensen ons beste gereedschap en maken ze echt het verschil! Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons team en ervaar het zelf!

89% Bekijkt de voordelen

Onze prachtige klanten
Dit zeggen onze collega's
Bekijk wat jij krijgt bij deze leuke functie

89% Bekijkt de voordelen

© Copyright 2021. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions