Vacature: Werkvoorbereider

Heb jij een passie voor bouw en techniek? En ben jij een echte organisatietalent?
Dan is de rol van Werkvoorbeider bij Reparaad op jouw lijf geschreven!

89% Bekijkt de voordelen

11% Checkt of ze matchen

''Reparaad is dé specialist van Nederland in onderhoud aan vastgoed''
Onze partners
Ga jij deze uitdaging aan?

Als werkvoorbereider bij Reparaad speel je een sleutelrol in het technische schaakspel. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat onze vakmannen met de juiste middelen en materialen de klus in één keer kunnen klaren. 

Bij Reparaad waarderen we de flexibiliteit en daadkracht die je toont bij het oppakken van eventuele spoedmeldingen. Je staat paraat om in samenwerking met order intake en planner snel te schakelen en oplossingen te bieden.

Uiteraard draag je bij aan een veilige werkomgeving door het toepassen van wettelijke-, veiligheids-, KAM-, bedrijfs- en werkvoorschriften en (NEN) normen. Als ambassadeur van Reparaad draag je bovendien onze kernwaarden (aandacht, vakkundig en vertrouwen) uit in alles wat je doet.

Jouw werkgeluk, onze missie
Nu wordt het echt leuk

Fijne informele sfeer

Gezelligste collega’s van het land

 De schakel tussen Reparaad en haar partners 

Al 5 leuke collega's gingen je voor
Hier ga jij mee aan de slag!

Je begint je dag met het strategisch oppakken van materiaalbestellingen, waarbij je een scherp oog hebt voor de juiste kwaliteit en tijdige levering. Het beheren en monitoren van geleverd materiaal is een continu proces waarin jij de regie voert. Je geeft de planning een signaal van de leveringsdatum van de bestelde goederen, zodat onze vakmannen altijd beschikken over de juiste materialen en middelen.

Een essentieel onderdeel van jouw dag is het ondersteunen bij offerte-aanvragen. Hierbij toon je niet alleen je bouwkundige en installatiekennis, maar ook je communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om prijsindicaties op te stellen en af te stemmen met operations, waardoor je een cruciale schakel bent naar opdrachtgevers, de planning en onze vakmensen.

Naadloos sluit je aan bij het voorbereiden van werkzaamheden vanuit geaccordeerde offertes en order intake. Hier komt jouw zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen volledig tot zijn recht. Je draagt zorg voor een gestroomlijnde overdracht van voorbereide opdrachten aan de planner, waarbij je altijd streeft naar een efficiënte planning en uitvoering.

Daarnaast ben je de schakel tussen Reparaad en haar partners, waarbij je offertes van partners beoordeeld en omzet naar Reparaad offertes. Je biedt technische ondersteuning aan onze monteurs en beheert zorgvuldig het leveranciersbestand. Het beheren van werkzaamheden uitgezet bij onderaannemers en het onderzoeken van de geschiktheid van nieuwe onderaannemers behoren eveneens tot jouw verantwoordelijkheden.

In jouw rol als werkvoorbereider ben je ook nauw betrokken bij het accorderen van inkoopfacturen van materiaal en onderaannemers, waarbij je oog hebt voor detail en kostenbeheersing. Wekelijkse teamvergaderingen met het regioteam en specifieke regio-gerelateerde overleggen maken deel uit van jouw betrokkenheid en samenwerking binnen Reparaad.

Wij zijn Reparaad

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van technische huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. 

Of je nu onze slimme servicemonteur, onze processpecialist of onze tevreden klant bent, onze kernwaarden van aandacht, vakkundigheid en vertrouwen staan altijd voorop. Bij ons zijn onze mensen ons beste gereedschap en maken ze echt het verschil! Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons team en ervaar het zelf!

89% Bekijkt de voordelen

Onze prachtige klanten
Dit zeggen onze collega's
Zijn wij de perfecte match?

Jij beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding, richting bouwkunde of installatietechniek

Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie in vastgoedonderhoud 

Jij hebt affiniteit met Microsoft 365 

Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en oplossingsgericht 

Bekijk wat jij krijgt bij deze leuke functie

89% Bekijkt de voordelen

© Copyright 2024. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions