Reparaad

Planner – Enschede

Introductie

Is plannen, organiseren en communiceren jou op je lijf geschreven? Dan zal deze functie als planner jou zeker aanspreken! Als planner bij Reparaad ben je de schakel tussen de organisatie en de bewoner en je bent verantwoordelijk voor het effectief plannen van de voorbereide opdrachten.

Organisatie

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van handymandiensten, huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. Wij handelen altijd vanuit de kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.

Functie

 • Start van de werkdag: Je begint je dag met een frisse energie, klaar om de wereld van planning te veroveren. Je opent je computer en duikt meteen in de actie.
 • Beantwoorden van binnenkomende telefoontjes: De telefoon staat nooit stil, en dat is geweldig! Je staat klaar om alle vragen te beantwoorden en regelt direct afspraken om onze klanten te helpen.
 • Inplannen van ontvangen opdrachten: Je ontvangt opdrachten vanuit onze order intake en werkvoorbereiding. Met jouw organisatietalent plan je deze direct in, zodat alles op rolletjes loopt.
 • Contact onderhouden: Je hebt een hartelijk contact met bewoners en locaties om de beste momenten te vinden voor onze monteurs. En ook met onze monteurs zelf, om eventuele planningsuitdagingen te tackelen.
 • Plannen van maandelijks terugkerend werk: Je bent een meester in het inplannen van maandelijks terugkerend werk. Alles verloopt gestroomlijnd en efficiënt.
 • Opvolgen van acties: Geen taak is te klein voor jou. Je volgt acties op vanuit onze realisatie-daglijst en snelt direct naar de locatie voor direct planbare opdrachten.
 • Afbakenen van capaciteit: Je bent een strateeg als het gaat om capaciteitsplanning. Roosters worden altijd opengehouden voor nieuwe uitdagingen.
 • Opvolgen van planningsverzoeken: Dringende planningsverzoeken worden met jouw supervaardigheden direct ingepland. Jij bent onze snelste reactiekracht!
 • Samenwerking en overleg: Je bent de ultieme teamspeler. Samen met onze order intake specialist en werkvoorbereider pak je spoedmeldingen direct aan. En de wekelijkse teamvergaderingen met het regio-team zijn altijd inspirerend.
 • Toepassen van regels en normen: Jij bent de hoeder van regels en normen. Alles wat je plant voldoet aan wettelijke-, veiligheids-, KAM-, bedrijfs- en werkvoorschriften en (NEN) normen. De arbeidstijdenwet is jouw kompas.
 • Uitdragen van kernwaarden: Je ademt onze organisatiekernwaarden in alles wat je doet. Klantgerichtheid en resultaatgerichtheid zitten in je DNA.
 • Einde van de werkdag: Je sluit de dag met een glimlach af, wetende dat je weer een geweldige dag hebt gehad waarin je het verschil hebt gemaakt.

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO niveau 3 opleiding hebt.
 • Ervaring hebt in een soortgelijke functie.
 • Beschikt over een goede kennis van Microsoft 365 en planningssystemen.

Aanbod

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw loopbaan. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus. 

Wat we ook belangrijk vinden? Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden we van! Het team staat klaar om je een warm welkom te geven. Samen til je de teamspirit én de resultaten naar een hoger niveau. Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een familiedag en een kerstbijeenkomst. 

Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je o.a. aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Inlichtingen

Petra.kok@reparaad.nl

Petra Kok (06) 57 96 75 21

Sollicitatie

Petra.kok@reparaad.nl