Reparaad

Technisch huismeester – Utrecht

Introductie

Lijkt het jou leuk om allerlei voorkomende technische werkzaamheden te verrichten aan de 6 kantoren van Bol.com in Utrecht? Heb jij twee rechterhanden en ben jij diegene die in je vrije tijd graag klust bij vrienden of familie? 

Organisatie

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van technische huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. Wij handelen altijd vanuit de kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.

Functie

In de rol van technisch huismeester ben je verantwoordelijk voor het verrichten van licht technische onderhoudswerkzaamheden aan de 6 kantoren van Bol.com in Utrecht.  Het betreft een fulltime functie waar een service- en klantgerichte instelling een must is om de functie naar tevredenheid te vervullen. Jij bent het visitekaartje van Reparaad binnen Bol.com! 

 

Functie-eisen

  • een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding hebt in technische of bouw gerelateerde richting of door ervaring vergelijkbaar werk- en denkniveau; 
  • een flexibele werkinstelling hebt met een zelfstandige en proactieve houding; 
  • klantvriendelijkheid hoog bij je in het vaandel staat; 
  • bij voorkeur over ervaring in een soortgelijke functie beschikt. 

Aanbod

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden?

Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden wij van! Samen til je de teamspirit én resultaten naar een hoger niveau.

Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner. Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je o.a. aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

petra.kok@reparaad.nl

Petra Kok (06) 57 96 75 21

Sollicitatie

petra.kok@reparaad.nl