Reparaad

Werkvoorbereider – Enschede

Introductie

Ben jij open en direct en iemand die graag de touwtjes in handen heeft, een passie heeft voor bouw en techniek en een organisatietalent is? Dan is de rol van Werkvoorbereider bij Reparaad op jouw lijf geschreven!

 

Organisatie

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van technische huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. Wij handelen altijd vanuit de kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.


Functie

Als werkvoorbereider bij Reparaad speel je een sleutelrol in het technische schaakspel. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat onze vakmannen met de juiste middelen en materialen de klus in één keer kunnen klaren. 

Je begint je dag met het strategisch oppakken van materiaalbestellingen, waarbij je een scherp oog hebt voor de juiste kwaliteit en tijdige levering. Het beheren en monitoren van geleverd materiaal is een continu proces waarin jij de regie voert. Je geeft de planning een signaal van de leveringsdatum van de bestelde goederen, zodat onze vakmannen altijd beschikken over de juiste materialen en middelen.

Een essentieel onderdeel van jouw dag is het ondersteunen bij offerte-aanvragen. Hierbij toon je niet alleen je bouwkundige en installatiekennis, maar ook je communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om prijsindicaties op te stellen en af te stemmen met operations, waardoor je een cruciale schakel bent naar opdrachtgevers, de planning en onze vakmensen.

Naadloos sluit je aan bij het voorbereiden van werkzaamheden vanuit geaccordeerde offertes en order intake. Hier komt jouw zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen volledig tot zijn recht. Je draagt zorg voor een gestroomlijnde overdracht van voorbereide opdrachten aan de planner, waarbij je altijd streeft naar een efficiënte planning en uitvoering.

Daarnaast ben je de schakel tussen Reparaad en haar partners, waarbij je offertes van partners beoordeeld en omzet naar Reparaad offertes. Je biedt technische ondersteuning aan onze monteurs en beheert zorgvuldig het leveranciersbestand. Het beheren van werkzaamheden uitgezet bij onderaannemers en het onderzoeken van de geschiktheid van nieuwe onderaannemers behoren eveneens tot jouw verantwoordelijkheden.

In jouw rol als werkvoorbereider ben je ook nauw betrokken bij het accorderen van inkoopfacturen van materiaal en onderaannemers, waarbij je oog hebt voor detail en kostenbeheersing. Wekelijkse teamvergaderingen met het regioteam en specifieke regio-gerelateerde overleggen maken deel uit van jouw betrokkenheid en samenwerking binnen Reparaad.

Bij Reparaad waarderen we de flexibiliteit en daadkracht die je toont bij het oppakken van eventuele spoedmeldingen. Je staat paraat om in samenwerking met order intake en planner snel te schakelen en oplossingen te bieden.

Uiteraard draag je bij aan een veilige werkomgeving door het toepassen van wettelijke-, veiligheids-, KAM-, bedrijfs- en werkvoorschriften en (NEN) normen. Als ambassadeur van Reparaad draag je bovendien onze kernwaarden (aandacht, vakkundig en vertrouwen) uit in alles wat je doet.

 

Functie-eisen

  • beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding, richting Bouwkunde/Installatietechniek;
  • ervaring hebt in een soortgelijke functie in vastgoedonderhoud;
  • affiniteit hebt met Microsoft 365;
  • communicatief vaardig, zelfstandig en over probleemoplossend vermogen beschikt.

Aanbod

Bij Reparaad geloven we dat doen waar je goed in bent en jezelf blijven ontwikkelen zorgen voor plezier in je werk. Met eigen verantwoordelijkheden en vrijheid sta jij hiermee aan het stuur van jouw groeipad. We nemen je mee in uiteenlopende projecten, verschillende vraagstukken, onze klanten en onze processen. Alle kanten op dus.

Wat we ook belangrijk vinden?

Cultuur en collegialiteit. Korte lijnen en een fijne, informele omgang met elkaar: daar houden wij van! Samen til je de teamspirit én resultaten naar een hoger niveau.

Tot slot kun je rekenen op verschillende activiteiten vanuit onze personeelsvereniging, denk aan een zomer BBQ en een kerstdiner. Onze organisatie valt onder de cao Metaal & Techniek. Zo word je o.a. aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & techniek, bouw je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op per jaar en kennen we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

petra.kok@reparaad.nl

Petra Kok (06) 57 96 75 21

Sollicitatie

petra.kok@reparaad.nl