Reparaad

HR Adviseur (32 uur) – Enschede

Introductie

Zoek jij een veelzijdige HR functie waarin jij zowel operationele als tactische HR taken en projecten op kunt pakken? Wil jij met mij, Iris (HR Manager), samen werken aan een toekomstbestendige HR afdeling binnen het ambitieuze Reparaad? Wellicht is deze vacature voor HR Adviseur dan iets voor jou!

Organisatie

Wij zijn een landelijke organisatie die technische service en onderhoud verleent aan vastgoed en voorzien klanten van handymandiensten, huismeesters en allround service monteurs. Ons hoofdkantoor zit in Enschede. Onze mensen zijn ons beste gereedschap en maken het verschil. Wij handelen altijd vanuit de kernwaarden: aandacht, vakkundigheid en vertrouwen.

Functie

In deze functie hou jij je met alle facetten van HR bezig. Je bent verantwoordelijk voor alle operationele HR taken en vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast richt je je op tactische vraagstukken en projecten in het kader van medewerkerstevredenheid, ontwikkeling, verzuim etc. Wij zoeken iemand die proactief is, zich binnen HR graag verder wil ontwikkelen en het leuk vindt om onderdeel uit te maken van een HR afdeling die de organisatie actief ondersteund om haar ambitieuze plannen waar te maken.

Functie-eisen

  • Beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting HR;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie hebt (dit mag ook een functie als HR medewerker zijn);
  • Kennis hebt van Afas (pré);
  • Kennis hebt van relevante wet- en regelgeving;
  • Communicatief vaardig bent, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Empathisch, nauwkeurig, betrouwbaar en een aanpakker en verbinder bent.

Je gaat uitdagingen niet uit de weg en neemt proactief initiatief. Wanneer we jou om iets vragen, kunnen we erop vertrouwen dat het correct en tijdig wordt afgehandeld. Bovendien ben je in staat om snel de juiste mensen en collega’s om je heen te verzamelen om HR-projecten op te pakken en succesvol in de organisatie te implementeren.

Aanbod

Bij Reparaad geloven we dat het nastreven van waar je goed in bent en het voortdurend ontwikkelen van jezelf voor werkplezier zorgt. Bij ons krijg je de volledige vrijheid om initiatief te tonen en je expertise in het HR-vak verder te ontwikkelen, wat zorgt voor voldoende uitdaging. Daarnaast hechten we veel waarde aan samenwerking. We houden de communicatielijnen kort en werken op een prettige, informele wijze samen. Iedereen draagt hieraan bij.

 

Uiteraard bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket maar vergeet niet de verschillende activiteiten die zowel vanuit Reparaad als ook vanuit onze personeelsvereniging worden georganiseerd.

 

Onze organisatie valt onder de CAO Technisch Installatiebedrijf. Zo wordt je onder andere aangemeld bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek, wat betekent dat je kunt rekenen op een solide pensioenvoorziening. Daarnaast bouw je recht op van 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, wat zorgt voor voldoende vrije tijd en flexibiliteit. We bieden ook verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Bovendien ontvang je van ons een laptop en een mobiele telefoon om je werk goed uit te voeren.

Inlichtingen

Petra Kok

Recruiter Reparaad
(06) 57 96 75 21

Sollicitatie

petra.kok@reparaad.nl